top of page

PSYCHOTHERAPIE

Soms zijn onze wortels wat in de knoop geraakt en hebben we wat hulp nodig om ze te ontwarren. Therapie kan hier helpend zijn om bij de diepere thema’s en emoties stil te staan.

Welke knopen kunnen we samen proberen te ontwarren?

  • Dat je minder verstrikt raakt in gepieker.

  • Dat je minder vecht met en lijdt onder moeilijke emoties als angst, verdriet, frustratie, woede…

  • Dat je in contact komt met jezelf en met wat je écht wil in het leven.

  • Dat je milder wordt naar jezelf en liefdevollere relaties hebt.

  • Dat je meer balans en veerkracht vindt in het leven.

  • Dat je meer levensvreugde ervaart.

 

De gemene deler in mijn begeleiding is dat ik vanuit jullie wortels werk aan het bereiken van jullie doel, zodat ieder kan groeien naar de boom, struik, bloem … die je wil zijn. Zodat je het gevoel krijgt dat je weer verder kan in het leven.

 

De begeleiding bestaat uit therapie in afstemming op jouw unieke persoon en jouw hulpvraag. Mijn professionele koffer zit vol met technieken en methodes om jou te ondersteunen op de manier die voor jou werkt en op jouw tempo.

 

Tijdens de begeleiding wordt vanuit een integratieve visie verschillende therapeutische stromingen in interactie gebracht.

 

Een traject kan bestaan uit een combinatie van gesprekstherapie, lichaamsgerichte en creatieve therapie, zowel het individu als het ‘systeem’ waarin je je beweegt wordt bekeken, er is aandacht voor jouw context en voor het grotere geheel.

bottom of page