top of page

Roots Coaching

Roots Coaching

Om te weten wat je wilt, is het belangrijk dat je weet wie je bent en dat jij (terug) in jouw kracht leert staan.

 

Ik ondersteun zowel volwassenen, jongeren als kinderen. De gemene deler is dat ik vanuit jullie wortels werk aan het bereiken van jullie doel, zodat ieder kan groeien naar de boom, struik, bloem … die je wil zijn.

 

Ik help je graag om weer duidelijkheid te krijgen in jouw loopbaan, in jouw rol als ouder of kind, in jouw leven, in jouw rol als student. Het helpt als het even niet gaat, als je niet lekker in je vel zit of het allemaal niet loopt volgens verwachting en je er zelf niet meer uitkomt.

 

Het effect van deze aanpak is dat je vanuit zelfbewustzijn de draad weer oppakt. Dat je vol energie en gelukkig in het leven staat, zodat je de juiste keuzes en stappen kunt maken.

 

Ik ben gestart met Roots met een fascinatie voor de kracht van ons brein, onze mindset en ons lichaam. Ik kijk er naar uit om jouw gids te mogen zijn op het pad van jouw ‘zelf ontdekking’!

In de coaching sessies werk ik op maat, want ieder zijn vragen en noden zijn immers uniek. Ben je geïnteresseerd, neem vrijblijvend contact op voor een infogesprek.

Als coach vind ik het belangrijk om mij met een netwerk van experten te omringen, zoals coaches met expertises op allerlei vlakken, logopedisten, osteopate, accupuncturist, psychologen en psychotherapeuten, (huis)artsen, kinesisten, … zodat we indien nodig verdere ondersteuning kunnen bieden in het bereiken van jouw doel!

Over mij: Tekst
Over mij: Over mij
Roots Coaching
IMG10524_v2.jpg

ONTDEK WIE IK BEN

Mensen helpen, ‘er’ zijn voor mensen, de context verduidelijken voor mensen zijn enkele van mijn drijfveren sinds ik een jongere was. Vanuit deze passie startte ik in 2018 als loopbaancoach, kinder- en oudercoach, studiecoach en vervolgens als stress & burn-out coach.

Als coach is het mijn intentie om mensen in beweging te brengen door hen terug in hun kracht te leren staan.

 

Naast coach werk ik parttime in een secundaire school voor normaal tot hoogbegaafde jongeren met autisme. Ik ben de vrouw van Tom, mama van Eline en Nila en steunmama van Luca. Ik ben heel leergierig en volg graag allerlei opleidingen. 

 

Ik ben maatschappelijk werker en leerkracht secundair onderwijs. Ik heb meer dan 15 jaar ervaring binnen heel verschillende domeinen van de arbeidsmarkt, mede door een expat avontuur in China.​

Over mij: Over
Roots Coaching

MIJN ERVARING

Postgraduaat integratieve Psychotherapie (i.o.) – Vives (Educatieve Academie)

Professionele bachelor in Sociaal Werk – KH Leuven

Leerkracht secundair onderwijs – CVO VIVO

Life coach – WISL

Loopbaancoach – WISL

Kinder- en jongerencoach – CVA Antwerpen

Leren leren/studie coach – Centrum Tea Adema

Leren leren – CNO UAntwerpen

Stress en burn-out coach – HRD Academy

bottom of page